Verlof- en verzuimregistratie zonder moeite

Transparant voor u en uw medewerkers.


Verlof- en verzuimregistratie met Planner365.

Met de verlof- en verzuimregistratie module van Planner365 regelt in een keer uw volledige verzuimadministratie. De verlof- en verzuimregistratie module is nauw geïntergreerd met de Employee Self-Service HR module, het overgrote deel van de verzuimadminsitratie wordt door uw medewerkers zelf geregeld!

Business case automatiseren verlof- en verzuimregistratie

Het voeren van een gedgen verlof- en verzuimadministratie hoeft u geen tijd te kosten. Door de administratieve verantwoordelijkheden op een effici├źnte manier te beleggen wordt de medewerker in staat gesteld zelfstandig een verzuimmelding in te dienen die middels een dynamische accorderingsworkflow door een of meer personen geaccordeerd wordt. Na accordering wordt de verzuimmelding automatisch verwerkt in de HR-administratie en de personeelsplanning.

De verlof- en verzuimregistratie module van Planner365 verschaft inzicht in verlofsaldi per medewerker inclusief bijbehorende opnames. Zowel de medewerker als diens manager hebben realtime inzicht in de verzuimadministratie. Hoeveel verlofuren staan er bijvoorbeeld nog open voor een specifieke medewerker? Verlofoverzichten kunnen ook eenvoudig per afdeling weergegeven worden, zo is het inzichtelijk wie er de afgelopen maanden vrij zijn geweest en wie er vrij gaan nemen. Eventuele problemen ten aanzien van onderbezetting worden door Planner365 snel gesignaleerd.

  • Medewerkers dienen zelfstandig verlofaanvragen of ziekmeldingen in;
  • Altijd een up-to-date administratie door de eenvodige accorderingsworkflow;
  • Verlofsaldi en bijbehorende opnames zijn per medewerker inzichtelijk;
  • Realtime inzage in actueel verlofoverzicht per afdeling of voor het hele bedrijf;
  • Verzuimpercentages per medewerker/afdeling/bedrijf per kalenderjaar;
  • Voer verzuimacties uit conform de Wet Verbetering Poortwachter;
  • Deel verzuimregistratie real-time met de Arbodienst.
  • Alles op een overzichtelijk verzuimdashboard.

Start met Verzuimregistratie van Planner365


Verlof- en verzuimregistratie software by Planner365