Strategische Personeelsplanning.

Planner365 genereert geheel zelfstandig een uitgebalanceerde roosters op basis van loonkosten, contracturen, budgetplannen en personeelskwaliteit.
Join us! Het eerste rondje krijgt u van ons.

Strategische Personeelsplanning met Planner365.

Met de strategische personeelsplanner van Planner365 automatiseert u de personeelsplanning volledig. Planner365 verzamelt de beschikbaarheid van uw personeel en genereert geheel zelfstandig een uitgebalanceerd rooster op basis van loonkosten, contracturen, budgetplannen en personeelskwaliteit.

Personeelsplanning van Planner365 introduceert zelfroostering. Met zelfroostering realiseert u een tijdbesparing tot 80%! U definieert rooster templates, uw medewerkers worden automatisch genotificeerd hun beschikbaarheid door te geven en het slimme planalgoritme van Planner365 genereert een uitgebalanceerd rooster.
Business case Strategische Personeelsplanning.

Realiseer een tijdbesparing tot 80%, ten opzichte van roosteren via Excel, met de strategische personeelsplanning module van Planner365:

  • U hoeft nooit meer achter de beschikbaarheid van uw medewerkers aan;
  • Sla terugkerende roosterpatronen op als template en hergebruik deze;
  • Direct inzicht in de kostprijs van uw roosters;
  • Vergelijk diverse roosteropties en kom overwogen tot een passende prijs/kwaliteit verhouding;
  • Genereer uitgebalanceerd rooster op basis van loonkosten, contracturen, budgetplannen en personeelskwaliteit;
  • Ruilen van diensten tussen medewerkers direct geadministreerd, al dan niet met accordering workflow;
  • Uitloop en overwerken direct geadministreerd, al dan niet met accordering workflow;
  • Implementeer iedere CAO met de dynamische tijdvakken overlay;
  • Uw medewerkers raadplegen hun rooster via internet en smartphone, integreren hun rooster eenvoudig via iCall en ontvang een SMS bericht voorafgaand aan een dienst;
  • Lees uw roosters geautomatiseerd in, in uw verloningssoftware. Bespaar tijd en voorkom fouten!

Start met Strategische Personeelsplanning.

Strategisch roosteren met Planner365 in praktijk.

Uitgekiende roosters zijn de smeerolie van uw operatie. Switch daarom weloverwogen naar de strategische personeelsplanning module van Planner365. Er zal een en ander voor u en uw medewerkers veranderen, ze gaan tijd over houden, hebben real-time inzicht in de laatste versie van het rooster en miscommunicatie behoort tot het verleden!

Het belangrijkste om vast te stellen is of de functionaliteiten van de strategische personeelsplanning module voldoen aan uw verwachtingen. Als dat zo is simuleert u een of meerdere roosterperioden in een proof-of-concept waarbij u influencers, die innovatie omarmen, deel laat nemen om gezamenlijk draagvlak te creƫren binnen uw organisatie.

De kogel is door de kerk, nog twee perioden handmatig roosteren en dan stapt u definitief over op strategisch planning van Planner365, van harte gefeliciteerd! Voordat het zo ver is doet u er goed aan een of meer gebruikerssessies te organiseren waarbij gezamenlijk stilgestaan wordt bij de aankomende veranderen. Kennisdeling staat hierbij centraal. Indien gewenst wordt u vergezelt door een implementatieconsultant van Planner365. Wij helpen u graag onboarden.

Start met Strategische Personeelsplanning.Personeelsplanning software by Planner365