HR-administratie met Employee Self-Service (ESS).

Met de digitale HR-administratie van Planner365 bewaart u alles op een centrale plaats en heeft u altijd alles bij de hand.


HR-administratie altijd up-to-date met Employee Self-Service (ESS) van Planner365.

Of u nu een personeelsdossier nodig hebt voor 150 of 5000 medewerkers, er worden steeds meer gegevens vastgelegd. Denk hierbij aan de verzuimregistratie, opleidingen of beoordelingen. In veel gevallen worden gegevens niet op een centrale plaats opgeslagen waardoor u steeds meer tijd bent met het uitvoeren van controles op bijvoorbeeld volledigheid.

Met de digitale HR-administratie van Planner365 bewaart u alles op een centrale plaats en heeft u altijd alles bij de hand. Tevens stelt de ESS-functionaliteit uw medewerkers in staat bepaalde delen van hun eigen personeelsdossier zelf te beheren. Zo heeft u uw personeelsdossier altijd up-to-date en bespaart u veel tijd.

Business case digitale HR-administratie via ESS.

Schep orde in uw HR-administratie. Uw personeelsadministratie altijd up-to-date door de beheerverantwoordelijkheid via ESS te delegeren aan uw medewerkers. Ervaar hierdoor dat uw HR-afdeling haar beleidsmatige rol beter kan vervullen doordat ze minder aandacht hoeft te besteden aan tijdverslindend administratief werk.

  • Werk efficiënt met een volledig digitale HR-administratie waarbij uw medewerkers hun eigen dossier onderhouden, indien gewenst met goedkeuring workflow;
  • Centraliseer uw verlof-en verzuimadministratie waarbij uw medewerkers hun eigen verlofdagen beheren;
  • Medewerkers melden ziekteverzuim eenvoudig via mobiel, tablet of computer;
  • Versnel HR-processen door slimme workflows;
  • HR-documenten van medewerkers altijd actueel. Communiceer mutaties en acties automatisch naar uw medewerkers;
  • Inzicht in uw organisatieopbouw, formatie en bezetting;
  • Direct zicht op mogelijke over- en onderbezetting;
  • Integraal HR-management van personeel-niet-in-loondienst (zoals payrollers, vrijwilligers en zzp’ers);
  • Slimme rapportages geven inzicht in verzuimregistraties per jaar, afdeling, persoon en verzuimkenmerken;

Personeelsdossiers altijd up-to-date via ESS met Planner365.

Met de digitale personeelsdossiers van Planner365 realiseert u in mum van tijd een efficiënte HR-administratie. Uw HR-administratie is altijd up-to-date en volledig in lijn met actuele wet- en regelgeving. Door uw medewerkers digitaal toegang te verschaffen tot het eigen dossier kunnen ze veel mutaties zelfstandig doorvoeren, dit concept heet Employee Self-Service. Indien gewenst met tussenkomst van een goedkeuring workflow tussen de medewerker en diens manager.

Met ESS verbetert u de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw HR-administratie en bevordert u de transparantie omtrent de personeelsdossier richting uw medewerkers. Tevens halveert u de hoeveelheid tijd die u kwijt bent met het voeren van uw HR-administratie.


Start met ESS HR-administratie van Planner365


HR-administratie software by Planner365